SDEN3

SDEN3 – Ik weet veel van wijn – Wijnbrevet

Deze cursus gaat door bij minimaal 8 deelnemers in 2019.

Ook hier is de cursuslocatie wederom de prachtige winkel van
Wijnhandel van Helden aan de Peperstraat 3 te Oss.

Verdeeld over 8 avonden gaan we stukken verder de diepte in. We behandelen onder andere druivenrassen, herkomst/groeiplaats, bodem en klimaat, de wijngaard en alles wat er bij komt kijken, en wat de wijnmaker allemaal kan doen om goede wijn te maken. Dit alles zal veel uitgebreider zijn dan op niveau SDEN2, dus er is zeker ook de nodige thuisstudie nodig om het examen op dit niveau te kunnen halen. Ook hier zal weer wat aandacht zijn voor wijn/spijs.

Elke avond proeven we 8 wijnen en ga ik jullie leren hoe je deze wijnen blind kunt herkennen op het examen.

De kosten voor deze cursus bedragen € 475,00 per persoon. Hierin zit al het cursusmateriaal inbegrepen. De kosten voor het examen zit hier niet bij inbegrepen.

Inschrijven voor de cursussen kan door je naam, adres, telefoonnummer en welke cursus en data je wilt meedoen, door te mailen naar arjen@arjenoverwijn.nl. Je ontvangt hierna de benodigde factuur. Indien je de factuur zakelijk wilt boeken, vermeldt dan ook je bedrijfsnaam.

Heb je nog vragen? Stuur even een mail naar arjen@arjenoverwijn.nl en ik zal je  vragen zo snel als mogelijk beantwoorden.