Aangepaste data SDEN2 cursus / Er zijn nog plaatsen vrij!

De data voor de SDEN2 cursus zijn iets verschoven zodat er nog meer mensen mee kunnen doen. Dus schrijf je in, en krijg in 5 avonden een hele hoop informatie over wijn en leer hoe je diverse wijnen kunt herkennen.

De nieuwe data zijn woensdagavond  14, 21 en 28 maart en 4 en 11 april 2018 van 20.00u tot ongeveer 23.00u. De cursuslocatie is de prachtige winkel van Wijnhandel van Helden aan de Peperstraat 3 te Oss.

Verdeeld over deze 5 avonden gaan we de diepte in. We behandelen onder andere druivenrassen, herkomst/groeiplaats, bodem en klimaat, de wijngaard en alles wat er bij komt kijken, en wat de wijnmaker allemaal kan doen om goede wijn te maken. Natuurlijk zal er ook weer wat aandacht zijn voor wijn/spijs. Elke avond proeven we 8 wijnen en ga ik jullie leren hoe je deze wijnen blind kunt herkennen op het examen.

De kosten voor deze cursus bedragen € 275,00 per persoon. Hierin zit al het cursusmateriaal inbegrepen. De kosten voor het examen in Maarn zit hier niet bij inbegrepen.

Inschrijven voor de cursussen kan door je naam, adres, woonplaats en welke cursus en data je wilt meedoen door te mailen naar arjen@arjenoverwijn.nl te mailen. Je ontvangt hierna de benodigde factuur. Indien je de factuur zakelijk wilt boeken, vermeldt dan ook je bedrijfsnaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.